Kaart van Amsterdam

De kaart van Amsterdam zijn landelijke en lokale actuele opendatabronen die betrekking hebben op Amsterdam vindbaar gemaakt. Afdelingen binnen de Gemeente Amsterdam geven actuele openbare gegevens vrij in de vorm van themakaarten. Deze informatie is direct beschikbaar als opendata en te gebruiken om eigen themakaarten te maken via de kaart delen knop rechtsboven in de kaart. Om alle opendatabronnen te zien, bezoek:

https://kaart.amsterdam.nl/opendata 

Voor het afnemen van geprinte (wand)kaarten kunt u hier terecht. 

 


Feedback

Voor ontbrekende of onjuiste gegevens neemt u contact op met de toevoeger van de desbetreffende kaart. Deze is te vinden in de desbetreffende dataset die je bij datasets terug kan vinden.

De gebruikte bron is ook te vinden op de meer informatiepagina van de marker van zelf.

Voor vragen over de functionele en technische werking van deze website: webmaster@opendatakaart.nl 

Voor vragen over de Amsterdamse topografische ondergrond: gebruik.basisinformatie@amsterdam.nl

 


Colofon


De toevoeger die de datasets online hebben geplaatst zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en zijn verantwoordelijk voor het actueel houden en te voorzien van juiste informatie. Bij de opzet van deze website is gebruik gemaakt van de webrichtlijnen van de overheid.

Deze website biedt toegang tot internetsites van andere (landelijke) diensten en stadsdelen en informatiebronnen, zoals www.ruimtelijkeplannen.nl. De eigenaren kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Bij het gebruik van web- en zoekformulieren is het aantal verplichte velden tot een minimum beperkt. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden dan ook uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

 


Proclaimer

Op alle websites van amsterdam.nl zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Proclaimer Amsterdam.nl